Dickie Poltie Jeep Chevy Silverado

Afmeting artikel: 15 x 6 x 5 cm
Klik om te zoomen klik op de foto om in te zoomen.
Log in voor prijsinformatie
Dit artikel is uitverkocht en komt niet meer terug in ons assortiment

Alternatieven

Log in voor prijsinformatie
Log in voor prijsinformatie
Log in voor prijsinformatie
Log in voor prijsinformatie
Log in voor prijsinformatie
Log in voor prijsinformatie
Omschrijving
Dickie Toys-Chevy Silverado Police-Pick-up voertuig van de politie met roterende wielen, licht en geluidseffecten, voor kinderen van 3 jaar en ouder

Over Dickie Toys - het voertuigmerk voor kinderen!
We hebben altijd hetzelfde doel in gedachten: kinderen laten glimlachen. Pak je speelgoed uit en laat het plezier beginnen!

Dickie Toys Chevy
Silverado Police - Sheriff Vehicle Time for a Thrilling Manhunt: met de Chevy Silverado, rovers en bandieten hebben geen kans! Het sheriff -voertuig is het ideale speelgoed voor ontluikende jonge politieagenten en fans van Amerikaanse auto's.

Met licht- en geluidseffecten
De Chevy Silverado-politie heeft een opvallend ontwerp met een grote vrachtruimte, die kan worden gebruikt om objecten of zelfs criminelen te vervoeren. Op het dak van het voertuig is er een sirene, die kan worden geactiveerd door op een knop te drukken om het nabijgelegen verkeer te waarschuwen om te wijken. Het klinken van de sirene zet ook de waarschuwingslichten aan. Het brede scala aan functies zal gegarandeerd jonge autoslagers bezig houden.

Het Chevy Silverado -politievoertuig van Dickie Toys heeft ook roterende wielen voor eenvoudig manoeuvreren. Bovendien helpt het om hand-oogcoördinatie te trainen en het begrip van oorzaak en gevolg te bevorderen.

Voor kinderen van 3 jaar en ouder
Op 15 cm lang is het sheriff -voertuig van Dickie Toys de ideale maat voor kleine handen. De Chevy Silverado -politie is ontworpen voor kinderen van 3 jaar en ouder en is het perfecte speelgoed voor ontluikende jonge politieagenten. De batterijen (3x 1,5 V -knopcellen) zijn opgenomen zodat u meteen aan de slag kunt.

Dickie Toys-Meer dan 5 decennia van geavanceerd speelgoed
Bij Dickie Toys zijn we gepassioneerd door voertuigen, boten, vliegtuigen en al het andere dat beweegt. Ons assortiment voertuigen omvat gravers, politievoertuigen, brandweerauto's en meer, die realistische ontwerpen hebben en uw kleintje in staat stellen de wereld te verkennen als nooit tevoren.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1480654
Afmeting artikel: 15 x 6 x 5 cm
Afmeting verpakking: 19 x 12 x 8 cm
Geschikt voor: Vanaf 3 jaar
EAN code: 4006333072147
Prijs in euro's: Excl. BTW en excl. verzendkosten
Merk: Dickie
Thema: Politie
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.