PAW Patrol - The Mighty Movie - Skye Figurenset, 3st.

Afmeting artikel: lengte 7 cm
Klik om te zoomen klik op de foto om in te zoomen.
Log in voor prijsinformatie
Direct leverbaar
Omschrijving
Breng drie generaties van je geliefde PAW Patrol-pup Skye naar huis met deze unieke cadeauset met speelfiguren. Elke pupfiguur is gemaakt met authentiek PAW Patrol-ontwerp en styling, zodat ze er precies uitzien zoals ze doen in de PAW Patrol-films. Deze set bevat een Skye-actiefiguur uit de eerste PAW Patrol-film, een Mighty Pup Skye-figuur uit PAW Patrol The Mighty Movie en een nog nooit eerder vertoond, schattig Baby Skye-speelfiguur.

Deze zeer gewilde cadeauset is een must-have voor elke verzamelaar van PAW Patrol-speelgoed en voor de vele fans van de show. Voor nog meer leuke en spannende missies geïnspireerd door de PAW Patrol-serie, verzamel al het PAW Patrol-filmspeelgoed, zoals het geweldige vliegdekschip-hoofdkwartier en al het speciale editie PAW Patrol-speelgoed voor kinderen, zoals de Mighty Pups, Aqua Pups en Big Truck Pups speelfiguren en speelsets - elk apart verkrijgbaar.

Met PAW Patrol-speelgoed kan een kind zijn of haar verbeelding verkennen en hun motorische vaardigheden ontwikkelen door middel van rollenspel terwijl ze hun favoriete scènes uit de film herbeleven. Beleef eindeloze PAWsome-avonturen met je favoriete heldenpup Skye in deze unieke PAW Patrol The Mighty Movie Skye figurenset.

Inhoud: 3 Skye-speelfiguren
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070411
Afmeting artikel: lengte 7 cm
Afmeting verpakking: 18 x 16 x 6 cm
Geschikt voor: Vanaf 3 jaar
EAN code: 778988497524
Prijs in euro's: Excl. BTW en excl. verzendkosten
Karakter: PAW Patrol
Te vinden in de volgende categorieën:
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Anderen kochten ook