Gabby's Poppenhuis - Badkamer Speelset

Afmeting verpakking: 25 x 19 x 8 cm
Klik om te zoomen klik op de foto om in te zoomen.
Log in voor prijsinformatie
Direct leverbaar
Omschrijving
Geniet van een ontspannen wellnessdag met Meermin-kat in DreamWorks Gabby's Dollhouse Primp en Pamper Badkamer-speelset. Deze luxe Gabby's Dollhouse-speelset zit vol leuke details en verrassingen om te verkennen en brengt de magische ruimte van de tv-serie tot leven. Open de doos met Meermin-kat-actiefiguur, drie meubelstukken, een rubberen eendje en twee verassing dosjes met twee extra verrassingsaccessoires.
Net zoals Gabby aan het begin van elke aflevering doet, kun je je verassing dosjes uitpakken en de mysterieuze accessoires van de set ontdekken: Een parfumfles en een wikkelhanddoek met een komkommermasker die Meermin-kat echt kan dragen. Schuif de doek op het hoofd van Meermin-kat en plaats haar in het badje met haar rubberen katje voor een kalmerend bubbelbad. Als je op het badje drukt, bewegen de bubbels. Haal de wikkel uit de tas en leg deze in het badkamerwagentje om hem eenvoudig op te bergen. Ga vervolgens naar de kaptafel om je op te tutten. Draai de spiegel van de kaptafel rond om een schattige onderwaterscène te onthullen. De Primp en Pamper Badkamer-speelset van Meermin-kat heeft heel veel functies en is perfect voor fantasierijke rollenspellen en een geweldig cadeau voor kinderen. Gebruik de set met de Bakken met Cakey Keuken-speelset en de Zoete Dromen Slaapkamer-speelset van Kussen Kat, elk afzonderlijk verkocht om je DreamWorks Gabby's Dollhouse-wereld uit te bouwen. Bovendien kun je de kamer direct in Gabby's Puurfecte Poppenhuis, niet inbegrepen schuiven voor meer manieren om je avonturen in het poppenhuis te beleven.
Voor een laatste verrassing kun je de QR-code in de verassing dosjes scannen om een speciale beloning te ontgrendelen in de gratis Gabby's Dollhouse-app, beschikbaar op iOS en Android. Verwen Meermin-kat in haar bubbelige badkamer met de DreamWorks Gabby's Dollhouse Primp en Pamper Badkamer-speelset

Inhoud: 1 kamer, 1 figuur, 3 meubelstukken, 2 verassing dosjes, 3 accessoires, 1 gebruiksaanwijzing
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070166
Afmeting verpakking: 25 x 19 x 8 cm
Geschikt voor: Vanaf 3 jaar
EAN code: 778988374108
Prijs in euro's: Excl. BTW en excl. verzendkosten
Artikelserie: Gabby's Dollhouse Speelsets
Karakter: Gabby
Merk: Spin Master
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Anderen kochten ook

Log in voor prijsinformatie
Log in voor prijsinformatie
Log in voor prijsinformatie
Log in voor prijsinformatie
Log in voor prijsinformatie
Log in voor prijsinformatie
Log in voor prijsinformatie