Barbie Color Reveal Pop - Regenboog Zeemeermin Series

Afmeting verpakking: 32,5 x 9 x 7 cm
Klik om te zoomen klik op de foto om in te zoomen.
Log in voor prijsinformatie
Dit artikel is uitverkocht en komt niet meer terug in ons assortiment
Omschrijving
- Met 7 verrassingen in 1 verpakking zijn kinderen dol op de Barbie Color Reveal poppen en zeker op deze zeemeerminnenserie!
- De pret begint al bij het uitpakken: verwijder de buitenkant van de verpakking en draai de bovenkant van de buis open. Daar zie je de pop die van top tot teen in Color Reveal glinsterend blauw met regenboogprint is gekleurd, samen met 4 versierde zakjes waarvan de inhoud nog een verrassing is!
- Vul de buis met warm water en plaats de pop hierin. Draai haar rond en het water wordt glinsterend blauw als de zee: het lijkt wel tovenarij!
- Haal de pop uit het water en je ziet haar echte look - elke zeemeerminpop heeft een andere kleur van de regenboog, lang kleurrijk haar en een staart met een patroon! En wie weet, misschien is het wel de zeldzame Color Reveal Ken™ de zeemeerman die een duik neemt met zijn zilverkleurige haar!
- Maak de 4 verrassingszakjes open om de inhoud te bekijken — een zachte vin die je aan de zeemeerminnenstaart kunt vastmaken, armbanden, een kroontje en een spons-kam in een schelp. Na het spelen kun je ze weer opbergen in de buis!
- Gebruik ijskoud en warm water met de spons om steeds opnieuw de kleur te veranderen -- ontdek het patroon op de armen en het topje van de pop, steeds weer een verrassing!
- Een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar. Ze kunnen alle poppen verzamelen en de accessoires combineren voor nog meer speelplezier!
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4582470
Afmeting verpakking: 32,5 x 9 x 7 cm
Geschikt voor: Vanaf 3 jaar
EAN code: 0194735028634
Prijs in euro's: Excl. BTW en excl. verzendkosten
Karakter: Barbie
Merk: Mattel
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.