Kinetic Sand - Deluxe Beach Castle Playset

Afmeting verpakking: 31,5 x 30 x 6,5 cm
Klik om te zoomen klik op de foto om in te zoomen.
Log in voor prijsinformatie
Dit artikel is momenteel niet leverbaar

Alternatieven

Log in voor prijsinformatie
Log in voor prijsinformatie
Log in voor prijsinformatie
Log in voor prijsinformatie
Log in voor prijsinformatie
Log in voor prijsinformatie
Omschrijving
Ervaar de magie van het strand overal met de luxe Zandkasteel-speelset. Deze speelset bevat 1,13 kg Kinetic strandzand en alles wat je nodig hebt om fantastische zandkastelen te maken. Vouw de doos open om een zanderig speelvak te ontdekken, perfect voor het bouwen van zandkastelen, zowel binnen als buiten.
Kinetic strandzand is gemaakt met grotere korrels natuurlijk zand voor een unieke zintuiglijke ervaring. Gebruik de 9 kasteelvormen op de tweelaagse Kinetic Sand-zandbak om zandkastelen, torens, muren, bruggen en nog veel meer te bouwen. Maak je klaar om je kasteel te ontwerpen. Je gereedschap dient ook als versiering voor je kasteel. De 2 multifunctionele Kinetic Sand-gereedschappen zijn perfect voor het snijden, graven, harken en scheppen van je kneedbare zand. Opruimen is een koud kunstje.
Kinetic Sand blijft aan zichzelf plakken en is eenvoudig schoon te maken. De luxe zandkasteel-speelset wordt geleverd met een deksel voor eenvoudig opbergen. Sluit de doos en bewaar 'm om steeds opnieuw te gebruiken voor nog meer plezier. Dit magische zand is boeiender dan boetseerklei, kneedt moeiteloos en droogt nooit uit, zodat je kinderen urenlang zelfstandig kunnen spelen. De speelset is niet alleen een geweldig alternatief voor boetseerklei, maar het is ook een geweldige aanvulling op de knutseltafel, kinderactiviteiten en Montessori-speelgoed. Het perfecte coole speelgoed voor meisjes en jongens om zelfstandig en fantasievol bouwen te bevorderen. Voor nog meer Kinetic Sand-plezier vul je je Kinetic Sand-speelset met de Kinetic Sand-zakken van 1,13 kg met gekleurd zand (afzonderlijk verkocht). Haal de spanning van het strand in huis en bouw je eigen zandkastelen met het Kinetic Sand-strandzand-koninkrijk.

Inhoud: 1,13 kg Kinetic Sand, 1 kasteelbasisvorm, 1 torenvorm, 1 muurvorm, 1 hoektorenvorm, 1 brugvorm, 1 mes/vlag, 1 hark/decoratie, 1 schep/decoratie, 1 ophaalbrug, 1 herbruikbare bak met deksel
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070485
Afmeting verpakking: 31,5 x 30 x 6,5 cm
Geschikt voor: Vanaf 3 jaar
EAN code: 778988491119
Prijs in euro's: Excl. BTW en excl. verzendkosten
Merk: Spin Master
Materiaal: Speelzand
Te vinden in de volgende categorieën:
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.