LEGO Super Heroes 76276 Venom mechapantser vs. Miles Morales

Afmeting verpakking: 19 x 14 x 4 cm
Klik om te zoomen klik op de foto om in te zoomen.
Log in voor prijsinformatie
Direct leverbaar
Omschrijving
Geef jongens en meisjes vanaf 6 jaar grote superhelden avonturen in handen met LEGO Marvel Venom mechapantser vs. Miles Morales (76276). Kinderen zullen dol zijn op dit bouwbare actie speelgoed met superhelden inclusief een volledig verstelbare Venom mecha, 2 populaire LEGO minifiguren en coole webschietende accessoires.

De bouwbare, verstelbare Venom figuur heeft beweegbare armen, benen en grijpklauwen die groot genoeg zijn om een minifiguur vast te houden. De borstkas kan open en biedt ruimte aan de piloot Venom. De set bevat ook een Miles Morales minifiguur met 2 draagbare webschieters en een flexibel 'webtouw' dat op meerdere punten aan de bouwbare Venom mecha kan worden bevestigd.

Kinderen kunnen de speelmogelijkheden uitbreiden door deze speelset te combineren met andere LEGO Marvel mecha uit het assortiment (apart verkrijgbaar). Voor nog meer digitaal plezier kunnen bouwers inzoomen, modellen draaien in 3D en hun voortgang bijhouden met behulp van de leuke, intuïtieve LEGO Builder app. Een leuk Marvel cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar.

Afmetingen: de verstelbare Venom mecha is ca. 13 cm hoog: groot genoeg voor geweldige avonturen en klein genoeg om overal mee naartoe te nemen.

Bevat 134 onderdelen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2024102
Afmeting verpakking: 19 x 14 x 4 cm
Geschikt voor: Vanaf 6 jaar
EAN code: 5702017591377
Prijs in euro's: Excl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 134 stuk(s)
Karakter: Spidey
Merk: Lego
Materiaal: Kunststof
Spelduur: 691
Te vinden in de volgende categorieën:
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.