LEGO Speed Champions 76908 Lamborghini Countach

Afmeting verpakking: 26,2 x 14,1 x 7,2 cm
Klik om te zoomen klik op de foto om in te zoomen.
Log in voor prijsinformatie
Direct leverbaar
Omschrijving
Kinderen en autoliefhebbers hebben nu de kans om een van 's werelds meest iconische sportauto's te verkennen met de LEGO Speed Champions Lamborghini Countach (76908) raceauto speelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit gedetailleerde Lamborghini replica autobouwbare model met LEGO coureur minifiguur is prachtig vanuit elke hoek, levert een boeiende bouwervaring, is perfect voor display en geweldig voor epische race-actie.

Deze collectible speelgoed sportwagen is inclusief gedrukte en digitale bouwinstructies. De interactieve digitale gids is beschikbaar in de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets en wordt geleverd met geweldige zoom en rotatie tools waarmee je dit bouwbare model vanuit alle hoeken kunt bekijken terwijl je bouwt.

LEGO Speed Champions bouwsets leveren bouwbare versies van 's werelds meest toonaangevende en bekende voertuigen. Ontworpen voor kinderen en autofans van alle leeftijden, de authentiek gedetailleerde bouwbare modellen zijn ook geweldig voor spannende race-actie tegen andere speelgoedvoertuigen uit de Speed Champions serie.

Meer dan 1.5 in. (4cm) hoog, 6 in. (15cm) lang en 2.5 in. (7cm) breed.

Bevat 262 stuks.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023535
Afmeting verpakking: 26,2 x 14,1 x 7,2 cm
Geschikt voor: Vanaf 8 jaar
EAN code: 5702017156729
Prijs in euro's: Excl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 262 stuk(s)
Merk: Lego
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.